Mekes Schilderwerken is gespecialiseerd in Italiaans Stucwerk. Wij gebruiken uitsluitend eerste klas materialen van Novacolor Italy en Giorgio Graesan, voor langdurig resultaat.

Mike Mekes heeft in 2007 Mekes Schilderwerken opgericht, nadat hij eerst een aantal jaren elders als professioneel schilder had gewerkt. Mike heeft zijn diploma Meesterschilder op het Sint Lucas(MBO) te Boxtel gehaald en volgt regelmatig cursussen voor verdere specialisatie.

Ik sta u graag telefonisch te woord. Bij geen gehoor spreek gerust de voicemail in. Ik kom graag even bij u kijken en overleggen over de opdracht. Na een bezichtiging breng ik een passende schriftelijke offerte voor u uit.

Met vriendelijke groet,
Mike Mekes

Neem contact op

 


 

Istinto
Istinto

is een afwerking met verschillende mogelijkheden. Er kan een natuursteen imitatie mee worden gecreëerd, of een betonlook. Als extra afwerking kan er gekozen worden voor een Metallic afwerking met Gioia, Oro of White Paint. Ook is Istinto af te werken met een Vetro vernis zodat Istinto ook in badkamer of toilet toegepast kan worden.

Spatula Stuhhi5
Spatula Stuhhi

een bijzondere stuctechniek waarmee het effect van een gladde marmeren wand of plafond gecreëerd kan worden. Het is een natuurlijk materiaal, samengesteld uit Italiaans marmerpoeder en kalk. Dit ‘naadloos marmer’ is een verassende, eigentijdse wandafwerking!

Spirito Libero3
Spirito Libero

Met deze designstucco, op basis van marmer en kalk, zijn oneindig veel creaties te verwezenlijken. Van een stoere, stijlvolle betonlooktot bijzonder decoratieve, meerkleurige wandafwerkingen als Seduzioni enWallpaint.

Gioia
Colore & Gioia

een eigentijdse verf met een geraffineerd metallic effect. Deze metallic muurverf zorgt voor een frisse, levendige uitstraling en het geeft wanden een eigen karakter. Met zijn uitgebreide kleurenrange is het mogelijk iedere gewenste woonstijl te ontwikkelen.

Colore e Neve
Colore & Neve

Een matte muurverf welke kleine zilverkleurige deeltjes bevat die het licht reflecteren, hierdoor is het sprankelend en levendig op een zonnige voorjaarsdag en subtiel en sfeervol bij avondlicht.

La Via Lattea T5NA
White Paint

Het parelmoer effect in deze witte verf zorgt voor een subtiele schittering op uw wanden. Deze parelmoerverf in off white zal zich aan de kleur van zijn omgeving aanpassen waardoor verassend geraffineerde kleurcombinaties ontstaan.

Colore&Oro
Colore & Oro

Deze metallic muurverf in goud is verkrijgbaar in 105 kleuren. Een accentwand in goud staat garant voor een superchic resultaat.

Contact

Laat hier uw bericht achter